Sommarens hoppfulla projekt

Det blir lite långt emellan inläggen....som tur är, kanske. Till mitt försvar så är det fullt med saker som har hunnits med. Sådana dära konstiga saker som sölänningarna håller på med.... Midsommar...dansa runt stången. Konstiga fashinationer för fallos symboler.

Nu har jag jobbat i tre dagar och det börjar ta sig med att cykla till jobbet. Cyklade fel i måndas iofs (så min räddare i nöden a.k.a. Malin "snörvel" lj tog sig samman i sin förkylning/feber och skjutsade mig), men sedan har jag, emot alla odds, lyckats att ta mig till jobbet för egen maskin. Det är förresten mitt sommarprojekt; cykla till jobbet hela sommaren, vilket innebär ca 1 timme - 1 timme 10 min av motion per dag. Kombinerat med att jag inte ska äta något onödigt sött eller fettigt under vardagarna (D.v.s. inge godis, chips eller läsk etc.). Oh yes, i will get fit(er).

Senaste värden:
ca 91cm i midjemått
86,6 kg
180 cm (så att ni får en uppfattning om ungefär vilken klotrund form jag har, lutar kanske lite mot päron).

Och nu ska ni få er belöning för att ni har lyckats ta er igenom ännu ett inlägg om trivialiteter från min vardag.
En rebus skall ni få! Ja, finns det något bättre?! Kom igen, det är gratis iaf....


Anlände i Uppsala en dag i Juni.

en Kägglan plusen cykel plusingen hjälm blirAjaj. Så använd hjälm det är inte så jobbigt. Bättre kass frisyr änmassor av "bibbi". Och jag hade tur; resultatet för mig blev svår hjärnskakning, spricka på skallbenet, blödning på hjärnmembranet och yrsel i ca 3 veckor.  Chefskirurgen på neurolog avdelningen påpekade det ofta och väl under mina tre dagar på intensiven. Det brukar sluta med permanenta men eller värre.

Aja, nu har ni fått en predikan av mig med.  Så joina vår hjälmbärande klubb... du vet att du vill.... jag ser det i dina ögon...

Kommentarer
Postat av: Veronica M

Efter de där bilderna ska jag faktiskt seriöst överväga ett inköp av huvudbonad för cykel :P (även om jag cyklar väldigt sällan räcker det ju med ett fall som synes)...Krya på dig

2008-06-26 @ 19:34:21
Postat av: Jenny W

Mmm, jag vet... jag ska. /Jenny

2008-06-30 @ 20:38:28
URL: http://jennyolivia.blogg.se/
Postat av: Lisa

Jo, har man sett de där sakerna live så känns det ännu klarare. Har alltid hjälmen på då jag kliver på cykeln! Dessutom tycks jag nu ha inspirerat pappa för han gick för några dagar sedan och köpte hjälm åt både honom och mamma. Bra på äldre dar, då balansen kanske inte alltid är att lita på. Men borde det egentligen inte vara tvärtom - föräldrarna som inspirerar sina barn?

2008-08-27 @ 09:10:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0